Reserveren

Indien u wilt reserveren voor ons hotel dan kunt u ons bellen of een email sturen waarin u uw persoonlijke gegevens en die van uw hond of kat en de gewenste datum vermeld. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u echter voor de eerste keer bij ons reserveren, dan is het zeer gewenst dat u dit telefonisch doet, zodat wij alle bijzonderheden en details over uw huisdier die van belang zijn tijdens zijn of haar verblijf bij ons, persoonlijk kunnen doornemen.

Mochten wij niet direkt de telefoon opnemen, dan zijn wij druk met de verzorging of het inchecken van onze gasten. Spreek dan aub duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Leest u voor het reserveren onze algemene voorwaarden. door, dit voorkomt misverstanden.

0172-588871
info@hoevebeestenspul.nl

Vergeet niet tijdig te reserveren voor de vakantie periode's.

Volgeboekte periode's 2018

Honden 21 juli tot en met 12 Augustus

Katten 29 Juli tot en met 5 Augustus.

Reserveringsaanvraag. 

Voor een aanvraag kunt u de onderstaande gegeven in te vullen. De aanvraag zullen wij in behandeling nemen en indien akkoord ontvangt u de bevestiging per email. 

Zonder bevestiging is er geen reservering. Is het niet mogelijk om een reservering op te maken, bijvoorbeeld dat er geen plaats meer is of er ontbreken gegevens, dan zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. 

Katten

De informatiepagina, voorwaarden en tarieven van het kattenhotel

Katten

Honden

De informatiepagina, voorwaarden, tarieven van het hondenhotel.

Honden

Overige dieren

Ook andere dieren als honden en katten zijn welkom in ons dierenhotel

Overige dieren