Katten

Wij bieden

  • Groepshuisvesting in huiselijke sfeer
  • Overdekte buitenterrassen
  • Eventueel een eigen verblijf om eerst te wennen
  • Voldoende ligplekken om te relaxen
  • Muziek op de achtergrond
  • De gehele dag de beschikbaarheid over kwaliteits brokjes.
  • Dagelijks een maaltijd blikvoer

Het gebouw voor de katten heeft twee  doorzon woonkeukens met rondom uitzicht over het Zaanse Rietveld. En zijn voorzien van vloerverwarming. Deze kamers hebben openslaande deuren die toegang geven tot een overdekte patio. Er zijn veel klim- en slaapmogelijkheden om voor uw kat het verblijf zo ontspannend mogelijk te maken. De katten kunnen zich vrij bewegen in de ruimte. 

Ook katten die op dieet zijn of medicatie nodig hebben, zijn welkom. U dient dan wel de medicatie en voeding zelf mee te nemen. Voor insuline katten raden wij wel een proefverblijf aan.

Voorwaarden

Wanneer u kat bij ons komt logeren, is het belangrijk dat hij of zij tijdig geënt/getiterd, ontwormd en ontvlooit is en tevens van een indentificatiechip is voorzien.

Is uw kat niet tijdig ingeënt of is een titerbepaling niet vermeld in het dierenpaspoort dan kunnen wij helaas geen verblijf in ons dierenhotel toestaan. Ook als uw kat niet gechipt is of u heeft het dierenpaspoort niet bij u dan is een verblijf ook niet toegestaan. 

Tevens dienen katers vanaf de leeftijd van 6 maanden gecastreerd te zijn.

De verplichte inentingen en/of titerbepaling zijn: kattenziekte, niesziekte.  Vraag uw dierenarts om advies. Leest u ook even onze algemene voorwaarden.

*Ondanks de inentingen is het toch mogelijk dat uw kat ziek wordt. Door een verhoogde infectiedruk is de kans op een besmettelijke ziekte zoals niesziekte ondanks de gebruikelijke hygiëne, aanwezig. Oudere, jongere en zwakkere katten lopen door een verminderde weerstand en bv stress, een groter risico. De vaccinaties geven helaas geen 100% garantie dat de kat niet ziek wordt. 


Tarieven

Het dagtarief voor het verblijf van uw kat bedraagt € 12,50

Elke tweede kat of meer van dezelfde eigenaar krijgt 10% korting op het dagtarief.

Mocht u dier medicijnen en/of (voedings) supplementen toegediend te krijgen dan geldt daarvoor een toeslag a  € 1,50 per dag. 

Tarief vanaf 1 januari 2022

Het dagtarief voor het verblijf van uw kat bedraagt € 13,00

 

Katten

De informatiepagina, voorwaarden en tarieven van het kattenhotel

Katten

Honden

De informatiepagina, voorwaarden, tarieven van het hondenhotel.

Honden