Honden

Wij bieden

  • Persoonlijk aandacht en verzorging
  • Groepshuisvesting
  • Ruime verwarmde binnen- en buitenverblijven
  • 17 ruime speelvelden
  • 2 maal per dag spelen op de velden
  • 2 maal per dag een kwaliteitsmaaltijd
  • Was- en trimservice
  • Hondencreche (vol)

Het motelachtige gebouw heeft aparte ruime kamers met elk een eigen voordeur. Elk verblijf komt uit een het plein waaraan de speelvelden grenzen. 

Aangezien honden roedeldieren zijn, streven wij ernaar, indien mogelijk, om uw hond in een groepje te plaatsen. Dit gebeurt op basis van grootte, leeftijd en vooral op karakter. Wij plaatsen honden in groepjes van 2 tot 4 honden die dan samen in een kamer verblijven, samen eten en samen op één van de speelvelden worden uitgelaten. Op de speelvelden kunnen ze lekker ravotten, rennen, kuilen graven of gewoon lekker van het uitzicht over de weilanden met koeien en schapen genieten. 

Ook honden met medicatie, eigen- of dieeet voer zijn van harte welkom. Wel dient u dan zelf voor de medicatie en het voer zorg te dragen.

Het wandelarrangement is alleen mogelijk buiten vakantieperiode's. 

Tarieven

Klein € 18,00
Middel € 19,00
Groot € 20,00
Zeer groot € 21,00

Mocht u dier medicijnen en/of (voedings) supplementen toegediend te krijgen dan geldt daarvoor een toeslag a  € 1,50 per dag. 

Elke volgende hond van dezelfde eigenaar krijgt 10% korting op het dagtarief.

Tarieven vanaf 1 januari 2022 

Klein € 19,00
Middel € 20,00
Groot € 21,00
Zeer groot € 22,00

De dag van aankomst en vertrek worden berekend.
Genoemde tarieven zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen.

Reserveren

Indien u wilt reserveren voor ons hotel dan kunt u gebruik maken van de reserveringsaanvraag onder de blauw knop Reserveren. 

Reserveert u voor de eerste keer bij ons en er zijn bijzonderheden, die wij vooraf moeten weten, dan kunt u dit het beste telefonische of per mail bij ons kenbaar maken. Denk daarbij aan bijzonderheden en details over uw huisdier die van belang voor de verzorging zijn tijdens zijn of haar verblijf bij ons.

Vergeet niet tijdig te reserveren voor de vakantie periode's. Deze periode's kunt u vinden onder hoofdstuk reserveren. 
Leest u voor het reserveren onze algemene voorwaarden door, dit voorkomt misverstanden.

0172-588871
info@hoevebeestenspul.nl

 

Voorwaarden

Wanneer uw hond bij ons komt logeren is, het belangrijk dat hij of zij tijdig ingeënt/getiterd, ontwormd en ontvlooit is. 

De verplichte entingen en/of titerbepaling voor honden dienen geldig en vermeld te zijn in het dierenpaspoort. Ook als u het dierenpaspoort niet bij zicht heeft (dit dient u ieder verblijf mee te nemen) is een verblijf in ons dierenhotel niet toegestaan. Wanneer uw hond bij ons komt logeren is, het belangrijk dat hij of zij tijdig ingeënt/getiterd, ontwormd en ontvlooit is.  Een enting tegen Kennelhoest en Ziekte van Weil bij honden is niet verplicht. Gedurende de zomermaanden (juli en augustus) is een verblijf voor loopse honden niet mogelijk.

*Ondanks de inentingen is het toch mogelijk dat uw hond ziek wordt. Door een verhoogde infectiedruk is de kans op een besmettelijke ziekte zoals kennelhoest ondanks de gebruikelijke hygiëne, aanwezig. Oudere, jongere en zwakkere honden lopen door een verminderde weerstand en bv stress, een groter risico. De vaccinaties geven helaas geen 100% garantie dat de hond niet ziek wordt. 

De creche

Op dit moment hebben wij geen plaats meer in onze creche

Wanneer u de hele dag werkt en u kunt of wilt uw hond niet de hele dag alleen thuis laten, dan is onze hondencreche wellicht voor u de oplossing. U huurt dan op basis van een vaste afspraak, minimaal 3 dagen per week, een binnen en buitenverblijf voor uw hond.

U kunt uw hond dan in de ochtend vanaf 7.00 uur zelf brengen en hem uiterlijk tot 19.30 uur in de creche weer zelf ophalen. U krijgt een code van de deur van het creche gedeelte waardoor u zelf bepaalt wanneer u de hond brengt en weer ophaalt tussen bovengestelde tijden.
Gedurende de dag zorgen wij ervoor dat uw hond verzorgt wordt en naar buiten kan om te spelen.

Indien u hiervoor Interesse heeft of verdere vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Katten

De informatiepagina, voorwaarden en tarieven van het kattenhotel

Katten

Honden

De informatiepagina, voorwaarden, tarieven van het hondenhotel.

Honden